samenwerken? neem dan contact op!

Advisering in je boekhouding

Ben jij een ondernemer die prima in staat is om de eigen boekhouding en fiscale aangiften te verzorgen? Maar vind je het fijn om zo nu en dan te sparren over de boekhoudingsalarisadministratie of fiscale aangelegenheden?

Ook dan ben ik er voor je! Ik kan je helpen met advisering in je boekhouding.

 

Investering

Is maandelijkse ontzorging net te veel van het goede, maar vind je het fijn om af en toe toch op mij terug te kunnen vallen? Ik ben beschikbaar tegen een uurtarief van € 85 excl. btw.

Indien je het fijn vindt dat ik op locatie kom, is dit ook geen enkel probleem. Ik reken € 0,29 excl. btw per kilometer aan reiskosten.

De mogelijkheden

Mijn intentie is dat jij zo min mogelijk hoeft te doen, behalve het periodiek over de schutting kieperen van jouw boekhouding. Ik neem je zo veel als mogelijk werk uit handen. Zodat jij alle tijd hebt om te kunnen doen waar jij goed in bent. En de frustratie van administratie en belastingzaken lekker mijn zorg kan en durven te laten zijn.

Ben jij op zoek naar een betrokken boekhoudster en denk jij dat wij dezelfde taal spreken? Voel je vrij om dan contact met mij op te nemen via de telefoon, videobellen of gewoon thuis bij jou aan de keukentafel.

Samenwerken?

Momenteel heb ik een klantenstop voor onbepaalde tijd.