samenwerken? neem dan contact op!

Boekhouding en belastingadvies:

Je boekhouding uitbesteden als ondernemer? Ik verzorg en ontzorg de ZZP.’er, eenmanszaak en V.O.F.volledig op het gebied van de boekhouding, in de meest brede zin van het woord.

Denk hierbij aan:

Ik werk hierbij met het boekhoudpakket Snelstart. De licentie voor dit pakket schaf jij op eigen titel aan, zodat jij altijd de regie blijft houden over jouw boekhouding, ook al mochten onze wegen om wat voor reden dan ook gaan scheiden. Het pakket wat verreweg de meeste van mijn klanten gebruiken (Snelstart inKaart), kost € 18,00 excl. btw per maand (peildatum oktober 2023).

Investering

Het verzorgen en ontzorgen van jouw boekhouding en belastingzaken, doe ik middels een vast maandbedrag. Dit maandbedrag is afhankelijk van de rechtsvorm van jouw onderneming (zelfstandige zonder personeel (Z.Z.P.), eenmanszaak of vennootschap onder firma (V.O.F.).

Stap je met een al bestaande onderneming gedurende een boekjaar over? Dan bereken ik de benodigde tijd voor het inrichten, opstarten, recht trekken en bijwerken tot de maand van overstap á € 85 excl. btw per uur.

Momenteel heb ik een klantenstop voor onbepaalde tijd aangaande de financiele administratie / aangiften omzetbelasting / aangiften inkomstenbelasting.

Wel is er ruimte voor (nieuwe) werkgevers om hun salarisadministratie bij mij onder te brengen.

De mogelijkheden

Mijn intentie is dat jij zo min mogelijk hoeft te doen, behalve het periodiek over de schutting kieperen van jouw boekhouding. Ik neem je zo veel als mogelijk werk uit handen. Zodat jij alle tijd hebt om te kunnen doen waar jij goed in bent. En de frustratie van administratie en belastingzaken lekker mijn zorg kan en durven te laten zijn.

Ben jij op zoek naar een betrokken boekhoudster en denk jij dat wij dezelfde taal spreken? Wil jij je boekhouding uitbesteden als ondernemer? Voel je vrij om dan contact met mij op te nemen via de telefoon, videobellen of gewoon thuis bij jou aan de keukentafel.

Samenwerken?