samenwerken? neem dan contact op!

leer mij beter kennen

Ik ben Monique,

Woonachtig in Venray.

In het verleden ben ik werkzaam geweest als relatiebeheerderassistent- accountantsalarisadministrateur en winstcoach

In deze periode heb ik zo mijn eigen visie ontwikkeld van hoe ik vind dat het eraan toe zou moeten gaan op een administratiekantoor. En ik ben dat ideaalbeeld na gaan jagen door mijn eigen administratiekantoor te beginnen. 

Tot op heden heb ik de opleidingen Bedrijfsadministrateur, PDL en Register MKB Belastingadviseur achter mijn kiezen. 

Een mooi pakket wat mij, samen met de opgedane ervaring vanuit de praktijk, meer dan prima in staat stelt om jou als ondernemer ZZP / eenmanszaak danwel V.O.F. te helpen op het gebied van (salaris)administratie en belastingzaken.

Video afspelen

Vakautist en een Pietje Precies

Ik ben het type van ‘doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg‘. Boekhouder voor ondernemers, nuchter, een vakautist, een Pietje Precies, ik blijf trouw aan mijzelf en ik raak niet bepaald onder de indruk van pochende mensen met exotische functiebenamingen.

Ik vind mijn beroep machtig mooiinspirerendleuk en dankbaar werk. Mede omdat je continu je vakkennis up-to-date moet houden. 

Geen naaldhakken, wel Allstars

Ik loop niet bepaald langs mijn naaldhakken, maar gewoon op Allstars. Ik heb geen mantelpakje aan, wel gewoon lekkere jeans die me goed zitten. En ik spreek graag in klip-en-klare Jip & Janneke-taal, want de wereld van belastingen is voor de gemiddelde ondernemer al lastig genoeg om te begrijpen.

Denk jij nu: ‘Verrek, die Monique! Dat is precies wat ik zoek, want die snapt het tenminste.’ 

Stuur dan gerust een e-mail naar info@geldenzometmonique.nl