samenwerken? neem dan contact op!

Salarisadministratie uitbesteden

Als een van de weinige boekhouders / belastingadviseurs in Nederland, ben ik ook gediplomeerd salarisadministrateur. Liever zeg ik salarisadviseur, omdat de meeste tijd vooral zit in het adviseren van werkgevers op het gebied van personeel. Dus net als jouw boekhouding en belastingzaken, kan ik jou volledig verzorgen en ontzorgen aangaande de salarisadministratie.

Jouw salarisadministratie uitbesteden? Ook hierbij bied ik een full service pakket aan, denk hierbij aan:

Ik werk met het pakket NMBRS. Een interactief pakket op het gebied van HRM en salarisadministratie.

Investering

Per verloonde medewerker € 15 excl. btw per periode all-in.
Deze kosten worden altijd achteraf berekend zodra de maand voorbij is en het werk is gedaan.

Indien er 10 of meer werknemers worden verloond, bereken ik € 12,50 per salarisstrook per periode.

De mogelijkheden

Mijn intentie is dat jij zo min mogelijk hoeft te doen, behalve het periodiek over de schutting kieperen van jouw boekhouding. Ik neem je zo veel als mogelijk werk uit handen. Zodat jij alle tijd hebt om te kunnen doen waar jij goed in bent. En de frustratie van administratie en belastingzaken lekker mijn zorg kan en durven te laten zijn.

Ben jij op zoek naar een betrokken boekhoudster en wil jij je salarisadministratie uitbesteden? Denk jij dat wij dezelfde taal spreken? Voel je vrij om dan contact met mij op te nemen via de telefoon, videobellen of gewoon thuis bij jou aan de keukentafel.

Video afspelen

Vakautist en een Pietje Precies

Ik ben het type van ‘doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg‘. Boekhouder voor ondernemers, nuchter, een vakautist, een Pietje Precies, ik blijf trouw aan mijzelf en ik raak niet bepaald onder de indruk van pochende mensen met exotische functiebenamingen.

Ik vind mijn beroep machtig mooiinspirerendleuk en dankbaar werk. Mede omdat je continu je vakkennis up-to-date moet houden. 

Samenwerken?